吉備地方文化研究所イベント

赤澤春彦氏 講演「安倍晴明伝説の展開」を開催します!

2022-04-27

日程:2022年5月21日

吉備地方文化研究所 『実隆公記』を読む会では、『新陰陽道叢書 第二巻 中世』(名著出版、2021年)の刊行を記念して、叢書の編著者でもあり、陰陽道研究の第一人者である赤澤春彦氏(摂南大学 国際学部 教授)をお招きして、特別講演会を開催致します。

日時:2022年5月21日(土) 13:00~15:00

形式:オンライン開催(直前にアドレスをお示しします)

講師:赤澤春彦氏(摂南大学 国際学部 教授)

演題:「安倍晴明伝説の展開」(仮)

視聴申し込み:kari@shujitsu.ac.jp  にご一報ください。

We, the Meeting of Study on Sanjoh-nishi Sanetaka's Diary in Kibi Region Culture Study Institute for Humanities, will hold the special lecture to celebrate the publication of "New Series of Study on Onmyoh-doh" vol.2 (medieval). We will invite AKAZAWA Haruhiko, the editor of the above-mentioned series and a leading researcher of medieval Onmyoh-doh study.

Time and Date:13:00~15:00 on 21st, May, 2022

Form : Online (Zoom or Google meet). We will show the address just before the lecture.

Lecturer : AKAZAWA Haruhiko, a professor at Faculty of International Studies, Setsunan University

Title (temporary) : The Development and Transformation of ABE no Seimei's Legends

Viewing application address : kari@shujitsu.ac.jp