• ニュース 一覧
  • 吉備地方文化研究所 特別講演会(リモート)「足利将軍を語ろう!」を開催します!

吉備地方文化研究所イベント

2021-05-19

日程:2021年6月26日

吉備地方文化研究所 特別講演会(リモート)「足利将軍を語ろう!」を開催します。

2021年6月26日(土)13:00~ Google meet  によるリモート講演会を開催します。

『中世足利氏の血統と権威』(吉川弘文館、2019年)、『<武家の王>足利氏』(吉川弘文館、2021年)の著者・谷口雄太氏(東京大学)をお招きして、リモート講演会「足利将軍を語ろう!」を開催いたします。

開催前日に、アドレスを掲示いたしますので、Google のアカウントをご準備の上、ご視聴ください。

We, Institute of Study on Kibi region culture for Humanities, will have a special lecture "Let's talk on Asihkaga-clan Generals of Muromachi Shohgunate !" from 13:00 on 26th, June, 2021 by using Google's "meet" function.

The lecturer is TANIGUCHI Yuhta (Tokyo university) who has recently published "The Lineage and Authority of Ashikaga-clan in Medieval Japan" and "Ashikaga-clan, the Lineage of Warriors' King in Medieval Japan".

Anyone can participate in the lecture for free.

Please acquire the Google's account of yourself.

We will show the address of "meet" the day before the lecture.