• ニュース 一覧
  • 吉備地方文化研究所 10月5日(土)「修験道を語ろう!」を開催します!!

吉備地方文化研究所イベント

2019-07-29

日程:2019年10月5日

吉備地方文化研究所 『実隆公記』を読む会 特別企画(講演会)

「修験道を語ろう!」を開催します!!

『修験道本山派成立史の研究』(校倉書房、2017年)の著者・近藤祐介氏(鶴見大学)をお招きし、講演会を開催する予定です。どなたでもご参加頂けます。よろしく、ご来聴ください。

日時:2019年10月5日(土) 14:00~

場所:就実大学 S101講義室

講師:近藤祐介氏(鶴見大学)

演題(仮):「修験道を語ろう!」

We will hold a special lecture on "Shugendoh", one of the Buddhism sects which has carried out special training; traveling around steep mountains and deep forests. The lecturer is Mr.KONDOH Yuhsuke (Tsurumi university)  who published the masterpiece, "A Study on the formation of Honzanha Shugendoh schools under the Shohgoin temple".

Anyone can participate for free, without preliminary applications.